Reconeixements Cecot 2011 per empreses, institucions i associacions

BASES DE PARTICIPACIÓ

Els Reconeixements Cecot 2011 pretenen distingir d’una manera pública i notòria, l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació diària de les empreses, les institucions i les persones que les formen, així com la seva contribució al desenvolupament econòmic, al foment de la ocupació laboral o al foment de la innovació.

1.- Podran optar als Reconeixements Cecot 2011 totes les empreses, institucions, associacions i mitjans de comunicació de Catalunya que durant el 2010 s’hagin destacat en alguns dels camps ressenyats a les bases següents.

2.- Les empreses i institucions poden escollir la participació en qualsevol de les categories obertes d’aquests Reconeixements Cecot (poden optar com a màxim a dues categories si ho desitgen).

3.- Les candidatures es podran presentar, per iniciativa pròpia o mitjançant un o una proposant, a la seu social de la Cecot (c. Sant Pau, 6 – 08221 Terrassa), fins al dia 6 de setembre 2011 d’acord amb el format dels fulls de candidatura que podran descarregar-se a través del web www.nitdelempresari.com, i amb totes les dades complimentades per facilitar l’avaluació del jurat qualificador.

4.- La documentació presentada pels participants quedarà dipositada confidencialment al Departament de Comunicació de la Cecot.

5.- El veredicte del Jurat del Reconeixements Cecot 2011 es farà públic el dilluns 10 d’octubre i el lliurament de guardons es farà en el transcurs del sopar de la Nit de l’Empresari, 16a edició, que se celebrarà el proper divendres, 21 d’octubre de 2011.

El jurat podrà declarar deserts aquells reconeixements que segons el seu criteri, no reuneixin els mèrits suficients o per una insuficient informació en la presentació. També podrà requerir més informació, si ho estima oportú, per poder fer una avaluació més completa del projecte presentat.

6.- El jurat resoldrà totes les qüestions que sorgeixin i no estiguin especificades en aquestes bases.

7.- Totes les empreses que presentin candidatura podran gaudir d’avantatges en l’ús o consum de determinats serveis empresarials que ofereix la Cecot com ara formació, estratègia i posicionament on-line, recerca de personal, entre altres.

8.- Totes les empreses que presentin candidatura podran gaudir d’avantatges en l’ús o consum de determinats serveis empresarials que ofereix la Cecot com ara formació, estratègia i posicionament on-line, recerca de personal, entre altres. (Consulteu aquí els serveis i les condicions).

9.- La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

LLISTAT DE CANDIDATURES

 

Les candidatures s’han de presentar, obligatòriament, en un sobre en blanc tancat i dirigit a:

Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2011
Patronal Cecot
Departament de Comunicació
c. Sant Pau, núm. 6
08221 Terrassa

Per tant, és necessari que complimenteu els fulls de candidatura de les categories a les quals voleu optar i els imprimiu posteriorment per fer-nos arribar la documentació, tal i com s’ha especificat anteriorment.

EMPRESA MÉS INTERNACIONAL

Es valorarà el creixement de l’empresa, la seva presència en l’exterior i l’establiment d’acords de cooperació internacional, el volum d’exportació, l’obertura de delegacions o centres fabrils a l’estranger, la venda de tecnologia a empreses estrangeres, la imatge de marca internacional i la implantació de nous sistemes de comercialització o distribució. Descarrega’t el full de candidatura

VALOR D’EMPRENDRE

El jurat tindrà en compte les empreses que en la seva primera etapa de desenvolupament tinguin un pla ambiciós de creixement. Podran presentar-se totes aquelles persones emprenedores:

  • La participació de les quals en la societat impliqui el control de la mateixa i sigui el/la principal impulsor i responsable dels recents èxits de l’empresa.
  • L’empresa no podrà estar participada majoritàriament per entitats o empreses de titularitat pública o privada.
  • Haurà de, així mateix, tenir el seu domicili social i desenvolupar la seva activitat a Catalunya.
  • La iniciativa haurà de tenir una antiguitat de tres a cinc anys.
  • Haurà de ser considerada una micro, petita o mitjana empresa.

Descarrega’t el full de candidatura


FORMACIÓ I GESTIÓ DEL TALENT

(atorgat per l’Associació Catalana de Corredors i Corredories d’Assegurances, l’ACCA)

Aquest reconeixement premia l’esforç de les empreses que inverteixen en la formació dels seus treballadors/es, tot vetllant perquè els seus equips de treball adquireixin les competències professionals necessàries per ocupar els seus llocs de treball.
El jurat valorarà les empreses que utilitzen tots els recursos formatius per millorar la qualificació professional dels seus treballadors/es i, així, encarar els diferents reptes de competitivitat que presenta el mercat, encara més accentuat en la conjuntura actual. Descarrega’t el full de candidatura

EMPRESA 2.0

El jurat valorarà les empreses que optin a aquesta categoria atenent a una trajectòria fortament lligada a la innovació a través de l’ús de tecnologies i eines d’Internet, en la qual el desenvolupament sistemàtic de nous productes i serveis i la millora contínua dels processos operatius, ha estat conseqüència directa de la correcta gestió del coneixement i la tecnologia, propiciant el treball col·laboratiu i la creativitat col·lectiva.

El jurat tindrà en compte la introducció, l’ús i l’aplicació de les Xarxes Socials a la gestió diària de les empreses i valorarà les bones pràctiques dutes a terme en aquests nous canals de comunicació.

Les accions esmentades per les empreses participants s’hauran d’haver dut a terme l’any 2010 i primer trimestre del 2011. Descarrega’t el full de candidatura


MILLOR JOVE INICIATIVA EMPRESARIAL

(atorgat pel Cercle Cecot de Joves Empresaris)

El jurat tindrà en compte la trajectòria personal i professional del jove empresari/a o directiu/va que hagi impulsat la iniciativa empresarial, així com l’evolució de l’empresa en els tres últims anys. Descarrega’t el full de candidatura


ENTITAT INTEGRADORA

(atorgat per la Fundació Privada Institut Industrial i Comercial)

El premi pretén reconèixer el treball que desenvolupen les entitats en l’àmbit de la inserció laboral de col·lectius en risc d’exclusió social.  De la mateixa manera, el jurat tindrà en compte la trajectòria d’aquestes entitats que promouen iniciatives d’inserció laboral i fomenten un compromís social cap a la inserció de col·lectius que pateixen discriminacions i/o desigualtats en el seu accés al mercat laboral. Descarrega’t el full de candidatura


GREMI / ASSOCIACIÓ
(fora de concurs)

Es lliurarà un premi al gremi o associació que s’hagi distingit per la millora de les activitats i serveis als seus associats en el transcurs de l’any 2010.


MILLORS PRÀCTIQUES DE L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
(fora de concurs)

Es lliurarà un premi a qualsevol departament o unitat de l’Administració Pública que hagi realitzat en el transcurs de l’any 2010, un esforç per incrementar la seva eficiència en benefici dels seus clients, fent servir les eines i la tecnologia 2.0.


PERSONALITAT
(fora de concurs)

Es lliurarà un premi a la persona que s’hagi distingit per la seva aportació al món economicoempresarial, com a reconeixement i homenatge a la seva trajectòria professional.

Via: Nit de l’empresari

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: