Projecte d’impuls creació i acceleració d’empreses de tecnologia digital i d’Internet: Emprenedor XXI Digital

EMPRENDEDORXXI Digital

Què és ?

Es tracta d’un programa de suport a la creació i acceleració d’empreses en l’àmbit de les tecnologies digitals i Internet en el seu sentit més ampli: telecomunicacions, internet, entreteniment, mitjana i mobilitat.

Com es fa?

Es desenvolupa principalment a través d’activitats formatives, d’acompanyament i anàlisi de viabilitat de les idees de negoci, de tutorització i mentorització, d’entrenament competencial, de mostra de bones pràctiques i experiències, d’un premi per la millor iniciativa emprenedora, i incorpora, al final del programa, accions per donar suport a la posada en marxa de les noves empreses.

Es tracta en definitiva, de facilitar als participants tot un conjunt d’eines i recursos que els permeti la creació i la consolidació de la seva empresa.

EMPRENDEDORXXI Digital

Per a qui?

El curs s’adreça a emprenedors, titulars universitaris, investigadors, professors i doctors que tinguin una idea de negoci o empresa en fase inicial i vulguin explorar la seva pròpia capacitat emprenedora per crear i posar en marxa una activitat empresarial pròpia, bé com una spin-off de la seva institució o bé de forma independent.
Presentación

Inscripcions

Aquest programa s’adreça als emprenedors i emprenedores amb una idea de negoci en l’àmbit de les tecnologies digitals i internet o bé a empreses constituïdes dins d’aquest sector que encara no desenvolupa la seva activitat. Les persones interessades a participar en el programa hauran de presentar la sol·licitud de participació, en la qual s’inclouran dades relatives al perfil de l’emprenedor i la presentació de la idea de negoci.

La participació en el EmprendedorXXIDigital té un cost per participant d’uns 4.500 €. Pràcticament la totalitat d’aquest import serà coberta per les entitats promotores a través d’una subvenció, sent 300 € la quantia a desemborsar per part dels participants.

Es requerirà l’assistència a les sessions formatives presencials per part de la persona que lideri el projecte empresarial. Aquestes sessions duraran tota la jornada (matí i tarda) i la persona que assisteixi sempre haurà de ser la mateixa.

Inscriu-te

El període de preinscripció s’inicia el 18 de juliol i finalitza el 9 d’octubre.
Per a inscriure’s s’ha d’emplenar la sol·licitud de participació que trobareu a la pàgina web http://www.emprenedorxxidigital.cat i enviar-la a la direcció electrònica  a l’atenció de Itziar Blasco
Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: