Creen una base de dades en línia sobre mesures de desenvolupament rural

La Confederació de Dones del Món Rural (CERES) ha posat en marxa la primera base de dades ‘on line’ sobre mesures de desenvolupament rural incloses dins la política agrària comuna (PAC). Aquesta actuació, emmarcada en el projecte pilot “Assessoria en Desenvolupament Rural“, pretén ajudar a les agricultores i ramaderes a conèixer les mesures de desenvolupament rural que poden implementar en les seves explotacions i millorar les seves possibilitats laborals i vitals.

 

Cerca per comunitat autònoma i objectius

Amb aquest projecte, CERES ha buscat la creació d’un sistema de consulta fàcil sobre desenvolupament rural per a persones que se’n puguin beneficiar. A través de l’accés al web de CERES, en el botó “Assessoria en Desenvolupament Rural”, qualsevol persona podrà visualitzar un resum dels principals objectius, quantitat econòmica i termini de sol·licitud existent per accedir a una ordre de ajuda sobre qualsevol mesura. A més, compta amb una actualització periòdica de la informació per comunitats autònomes.
Així mateix, aquesta iniciativa busca també la generació d’un debat concret i ordenat entre els grups de dones del medi rural sobre l’enfocament que estan tenint i han tingut els programes de desenvolupament rural a les seves comarques i el nivell de participació que se’ls ha ofert a les associacions de dones com CERES.
També es comptarà amb un manual de bones pràctiques i intercanvi d’experiències en matèria d’assessoria per millorar el servei a les dones del medi rural i alhora perfeccionar les polítiques adoptades prenent com a referència els treballs que han tingut èxit a cada territori.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: