Com demanar un crèdit des de casa estant

La plataforma de préstecs Weemba (www.weemba.es),  permet llançar una sol·licitud de crèdit per internet a múltiples entitats i negociar després amb elles simultàniament la millor oferta. Construïda com una xarxa social segura, introdueix un nou concepte per als mercats crediticis: el demandant és qui es mostra als seus potencials prestadors en lloc de ser les entitats financeres les que realitzin les ofertes dels seus productes.

El sol·licitant de finançament, que pot ser un particular o una empresa, dissenya la sol·licitud a la seva mida, descrivint la seva solvència patrimonial i el seu risc enfront dels que l’avaluaran, que són entitats financeres autoritzades pel Banc d’Espanya (no es tracta de crèdits entre particulars). El sol·licitant formula el seu projecte indicant l’import, el termini, la finalitat d’aquest i si ofereix o no garanties reals o personals, i també pot indicar el tipus d’interès que pot assumir, i annexar en el seu perfil de potencial prestatari arxius i documentació. La sol·licitud pot ser vista per qualsevol visitant de Weemba, però la publicació es fa amb pseudònim i la identitat queda protegida fins que alguna de les entitats financeres registrades s’hi interessa.

Weemba actua com a intermediari entre les dues parts, no participa de cap manera en el tancament de les operacions entre ambdues parts.

Què t’ofereix

Weemba et dóna accés a un gran ventall d’opcions, a un gran nombre de bancs que probablement seria inviable visitar de cara a obtenir finançament, ja que no sols disposar de tant de temps per invertir-lo en visitar totes les entitats, comparar les propostes i negociar amb elles . Amb Weemba això es torna molt fàcil i ens beneficiem de la possibilitat de comparació des de la comoditat de la nostra casa en el moment més adequat per a nosaltres.

Només publicant la nostra sol.licitud de préstec i esperar la resposta dels bancs i entitats similars. Weemba permet publicar una sol.licitud de préstec de manera gratuïta per un màxim de 60 dies. Vençut aquest termini, es pot tornar a publicar la sol.licitud. A més, el lloc permet demanar finançament per més d’un projecte simultàniament, i modificar o eliminar lliurement quan l’usuari així ho desitgi.

Via: L’econòmic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: