Consells de finances de la revista “Emprendedores”

Amb motiu de la 5a Edició del Dia de l’Emprenedor a tot Espanya, la Fundació Incyde i la Revista Emprendedores ofereixen una selecció dels 150 millors reportatges publicats fins avui. En cadascuna de les seccions trobaràs els temes més rellevants i que més et poden orientar de cara al teu dia a dia com emprenedor: des de com posar-te en marxa, fins a qüestions relacionades amb el màrqueting i amb les habilitats empresarials.

Finances

  • Capitalitzar l’atur. Tots els passos per cobrar la desocupació en un pas únic i emprar per posar en marxa un negoci.
  • Evita conflictes en demanar diner.  El 21% dels nous emprenedors demanen préstecs a familiars i amics per muntar el seu negoci. Què hem de fer per evitar conflictes?
  • Finances de l’emprenedor. Retards en els pagaments dels clients, una mala planificació en els terminis de devolució dels crèdits o la manca d’efectiu per invertir en l’ampliació del negoci són algunes de les situacions que provoquen problemes financers. Vuit assessors ens diuen com evitar-les.
  • El patrimoni de l’emprenedor. Tots els ressorts legals per evitar que els teus deutes empresarials puguin afectar el teu patrimoni personal i familiar.
  • Quin sou em poso? Consells per calcular quina ha de ser la teva salari com a emprenedor.
  • L’empresa subvencionable. Com són les empreses que més subvencions obtenen?
  • Fes créixer el teu negoci. Saps quines són les variables que has de analitzar, des d’un punt de vista financer, per veure com li és més rendible créixer a la teva empresa?
  • Errors en les finances personals. Amortització d’hipoteca, excés de comptes, targetes innecessàries … ficades de pota freqüents en la gestió de les finances personals

Via: Revista emprendedores

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: