Ajuts de la Fundació Mapfre amb una dotació de 1,3 M€

La Fundació Mapfre obre convocatòries de beques, ajudes i premis amb una dotació de més d’1,3 milions d’euros a les diferents àrees d’acció social, medi ambient, prevenció, salut i assegurances.

La Fundació Mapfre destinarà 1 milió d’euros a 75 ajudes d’investigació, de les quals es donarà suport econòmic a la realització de 45 projectes d’investigació de salut, 20 de prevenció i medi ambient i 10 projectes a assegurances.

El termini de presentació finalitza l’11 d’octubre de 2011.

També es destinaran  120.000 euros a 14 beques destinades a formació, investigació, salut, prevenció i medi ambient. Aquestes beques aniran adreçades a professionals iberoamericans i portuguesos.

El termini de presentació finalitza el proper 15 d’octubre.

D’altra banda, la Fundació Mapfre convoca la Beca Primitivo de Vega de Investigació amb una dotació de 15.000 euros.

El termini de presentació d’aquest premi finalitza el 18 d’octubre de 2011.

La resta de convocatòries són:

  • Premi A tota una vida professional: reconeix la” fecunda vida professional vinculada al món de la salut “a una persona major de 70 anys.
  • Premi Desenvolupament de la traumatologia: destinat al millor treball relacionat amb la investigació en aquesta matèria.
  • Premi Millor actuació mediambiental: reconeixement a una institució que hagi dut a terme un projecte o acció que contribueixi al desenvolupament sostenible de la societat.
  • Premi Superant barreres: adreçat a la persona o institució que més hagi contribuït a la superació de barreres per a la integració de les persones amb discapacitat .

Cadascun dels quatre premis tenen una dotació de 30.000 euros i el termini de presentació finalitza el 2 de novembre de 2011.

Per últim la Fundació Mapfre atorgarà el VI Premi Internacional d’Assegurances Julio Castelo Metrán adreçat a Espanya, Portugal i països d’Iberoamèrica. Es premiarà amb 35.000 euros, els treballs originals i inèdits que tractin alguna faceta jurídica, econòmica o tècnica de l’assegurança i risc en qualsevol de les seves modalitats. El termini de presentació dels treballs finalitza el 31 de maig de 2012.

Via: Xarxanet

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: