Guia pràctica per a treballar i formar-se a Europa

Guía Práctica para Trabajar y Formarse en Europa

 

La Comunitat Valenciana ha editat la publicació Guía Práctica para Trabajar y Formarse en Europa, que presenta els instruments que faciliten la cerca de feina i pràctiques formatives a la UE.

El primer apartat explica què és el portal europeu de la mobilitat professional (Xarxa Eures) i com desenvolupar una carrera professional en les institucions de la UE. També detalla quines són les pràctiques professionals que poden realitzar-se en la Comissió Europea, el Parlament Europe, el Consell de la UE, el Comitè de les Regions, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea, i altres institucions com l’Oficina d’Harmonització del Mercat Interior (OAMI).Finalment, inclou adreces útils per a treballar a Europa.

El segon gran bloc de la Guia recull els programes, instruments i portals útils per a la formació a Europa, totes les beques disponibles per als joves de la Comunitat i les activitats de la UE en l’àmbit de l’aprenentatge d’idiomes. A més, inclou un extens llistat dels Màsters que poden cursar-se a la UE.

 

Via: Joves i Europa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: