Concurs ‘Joven Empresa Innovadora’ per a Emprenedors Socials

Jove Empresa Innovadora ha convocat el Concurs JEI Emprenedors Socials per fomentar el desenvolupament de projectes socials a través d’Internet en col·laboració amb Congrés Web de Saragossa.

Volen donar suport a les persones que tenen un projecte d’innovació social a través d’Internet. Per això, el Concurs JEI Emprenedors Socials, donarà suport als projectes seleccionats mitjançant la participació en una taula rodona en el Congrés Web de Saragossa amb un premi econòmic de 1.500 € per al desenvolupament del projecte guanyador.

Com es demana

Els projectes que vulguin participar en la convocatòria del Concurs JEI Emprenedors Socials hauran d’omplir el qüestionari en línia disponible a la pàgina web de Jove Empresa Innovadora i Congrés Web Saragossa.

Un dels requisits imprescindibles per participar és que ha de ser un projecte web ja desenvolupat, com a mínim, amb presència online (no s’admetran només conceptes o idees, han de tenir un desenvolupament web).

Entre les inscripcions rebudes, l’organització triarà 3 projectes finalistes que participaran en la taula rodona sobre Emprenedors Socials a través d’Internet que se celebrarà el divendres 3 de juny, de 19:30 a 20:15 h. al Congrés Web Saragossa. En l’acte, el guanyador del premi es seleccionarà mitjançant la valoració del públic assistent.

Es valorarà que sigui una nova idea, que destaqui per la seva creativitat o qualitat emprenedora i que tingui un impacte social.

Terminis d’inscripció

El termini d’inscripció a aquest concurs JEI Emprenedors Socials es tancarà a les 14:00 h, el 27 de maig de 2011.

Totes les persones interessades podeu registrar a través del formulari de la pàgina web o contactar per correu electrònic per demanar més informació.

Consulta les bases per a més detalls.

Via: JEI

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: