Ajuts a Projectes Socials de la Fundació Claror

La sisena edició del Concurs d’Ajuts a Projectes Socials reformularà alguns aspectes de les bases del concurs amb la voluntat d’implicar-se més en els projectes, tant des del punt de vista de la durada com de la proximitat.

Requisits de les entitats sol·licitants

 1. Que estiguin legalment constituïdes i inscrites en el registre corresponent.
 2. Que no tinguin ànim de lucre.
 3. Que tinguin seu social o delegació a l’àmbit territorial de Catalunya.
 4. Que els seus estatuts o reglaments tinguin objectius i finalitats similars o en consonància amb l’ideari de la Fundació Claror.
 5. Que tinguin com a una de les finalitats institucionals, expressament recollida en els seus estatuts, el treball en l’ajut al desenvolupament de la millora de la vida d’infants en situació de risc social.
 6. Que tinguin experiència mínima d’un any en la tipologia de projecte (de l’àmbit social) per al qual demanen la subvenció.
 7. Que disposin de l’estructura suficient (recursos materials, humans i capacitat logística) per garantir la consecució dels objectius del projecte.
 8. Que estiguin al corrent dels pagaments a Hisenda i Seguretat Social.

Objectiu dels projectes
El context on es desenvolupen els projectes ha de ser d’àmbit autonòmic.

Serà requisit indispensable que els projectes tinguin per objectiu la millora de les condicions de vida de la infància en risc, i serà determinant que ho facin mitjançant activitats de caire esportiu.

Presentació de sol·licituds
Període: Fins al 15 de maig de 2011

Presentació:
Les sol·licituds s’han de presentar en format electrònic, en document format pdf. Per accedir a l’arxiu cal entrar a la web www.claror.cat/cooperacio.

Cal baixar-ne l’arxiu en word “Presentació de sol•licituds” que ja té els apartats definits per tal que les entitats exposin les seves dades i les del projecte que presenten a concurs.

L’extensió del document no ha de superar les sis pàgines i s’ha de respectar l’espai destinat a cada apartat. No es pot modificar la plantilla de text. El document no pot superar les 200k.

Lliurament:
Per correu electrònic a concursactua@claror.cat

Conveni, seguiment i memòria
La Fundació Claror i la/les entitats receptores de l’ajut signaran un conveni de col·laboració, on s’establiran els drets i obligacions d’ambdues parts.

L’atorgament de l’ajut no té caràcter permanent i està subjecte a limitació pressupostària. La Fundació Claror no està obligada a l’assignació de nous ajuts a les entitats destinatàries per a exercicis successius.

D’altra banda, la Fundació Claror quedarà exempta de qualsevol responsabilitat civil, mercantil o laboral o de qualsevol altra mena derivada de les actuacions a què restin obligades les entitats destinatàries dels ajuts atorgats.

Algun membre delegat de la Comissió de Solidaritat, en representació de la Fundació Claror, podrà visitar l‘entitat o entitats guanyadores del concurs per conèixer in situ la marxa del projecte.

Resolució
Les propostes seran avaluades per la Comissió de Solidaritat de la Fundació Claror, que informarà al Patronat per a la seva resolució. En primera instància la Fundació Claror es posarà en contacte amb les entitats preseleccionades.

Només en el cas de ser entitats preselecciondes, la Fundació Claror requerirà la següent documentació:

 • Còpia del estatuts
 • Organigrama de l’entitat i nombre d’associats (si s’escau).
 • Certificat d’estar al corrent dels pagaments a hisenda i la Seguretat Social.
 • Número en el registre de la Generalitat.
 • Memòria breu d’activitats de l’any passat.

Les entitats que hagin presentat una proposta rebran un correu electrònic amb la resolució del concurs, a partir del 30 de maig de 2011. També es publicarà a la pàgina web de l’entitat.

Finançament
La contribució de la Fundació Claror a un o més projectes serà per 1 any i no superarà els 10.000 euros ni el 60% del total del pressupost del projecte.

El finançament es farà en dues parts. Una primera del 75% del total assignat. El 25% restant es lliurarà abans de finalitzar el 2011, sempre i quan haguem rebut l’in-
forme final amb la corresponent justificació econòmica.

Contacte
Per a més informació poseu-vos en contacte amb l’àrea de solidaritat a través de l’adreça electrònica concursactua@claror.cat o bé per telèfon al 93 476 13 92.

Descarrega’t la sol·licitud aquí

Via: Fundació Claror

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: