Premis per emprenedors de la fundació everis

La fundació Everis ha decidit convocar un premi que fomenti l’aparició de nous emprenedors avalats per acadèmics de reconegut prestigi. La fundació contribuirà al llançament de l’empresa mitjançant una dotació de 60.000 euros.

Bases de la Convocatòria.
Els candidats presentaran la seva proposta a través de la pàgina web de la fundació everis,  fins a les 20.00 hores del dia 1 de juny de 2011.
La proposta que ha de presentar l’emprenedor contindrà un Pla de Negoci, que haurà de desenvolupar-se amb un abast i detall suficient per justificar la seva viabilitat i permetre el seu posterior seguiment. La proposta es pot presentar en castellà i en anglès.
La proposta, haurà d’estar integrat com a mínim pels següents continguts:
  1. Memòria descriptiva dels resultats de la investigació realitzada, sobre la qual es basa la idea, producte, innovació o metodologia a què es refereix la base primera, i justificació sobre les condicions dels mateixos per a la seva explotació comercial. Així mateix, és preceptiu, si s’escau, exposar les característiques tècniques de la innovació, la seva viabilitat tècnica, així com les seves possibles aplicacions industrials o comercials.
  2. Currículums de l’emprenedor o emprenedors, en els que s’expliqui la competència professional i tècnica de les persones que promouen la idea. Es valorarà especialment qualsevol informació que permeti contrastar el perfil emprenedor i la capacitat de gestió.
  3. Pla de Comercialització i Màrqueting, que haurà d’identificar i descriure el mercat potencial i els clients objectius, identificar, si s’escau possibles competidors o barreres d’entrada i de la resta de qüestions que mostrin un suficient coneixement dels aspectes comercials de la idea per part de l’emprenedor.
  4. Projeccions Financeres, integrades pels pressupostos de comptes de pèrdues i guanys, balanç de situació i previsió de fluxos de caixa, identificant i explicant les principals assumpcions adoptades per a la seva elaboració, així com detall de les inversió necessària i els sous i salaris que es prevegin per als emprenedors.
Per a qualsevol consulta o dubte sobre les bases es pot posar en contacte a través del següent correu electrònic:: fundacion@everis.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: