Seminari d’especialització en Gestió de la innovació i la comunicació

Durant el proper mes de maig es durà a terme a Solsona el Seminari d’especialització en Gestió de la innovació i la comunicació, organitzat pel CTFC amb el suport del CEDRICAT i amb la col·laboració acadèmica de la Universitat de Vic.

El Seminari s’estructura en dos mòduls, amb una durada total de 40 hores, que es poden realitzar de manera independent. El primer mòdul, Innovació aplicada, tractarà temes com la identificació d’oportunitats, la creativitat aplicada o els models d’innovació. El segon mòdul, Innovació i comunicació, se centrarà en les eines de comunicació dins de la innovació.

Actualment, la variable que determina la capacitat competitiva de les empreses és la innovació. La innovació ha estat sempre important, però avui amb el fenomen de la globalització i amb la revolució del coneixement, ha assumit el paper protagonista en la gestió de les empreses. La crisi econòmica en què estem immersos afegeix complexitat al conjunt del sistema econòmic, però també ens ofereix la gran oportunitat de fer un salt endavant en la nostra capacitat innovadora. Avui, gestionar una empresa significa gestionar la innovació.

El seminari s’adreça a empresaris/àries, directius/ves de petites i mitjanes empreses, professionals autònoms, associacions d’empresaris, tècnics/ques i gerents d’entitats públiques, Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), entitats sense afany de lucre i qualsevol diplomat/da o llicenciat/da que vulgui especialitzar-se en el camp de la innovació i la comunicació.

El professor és el Sr. Josep Lluís Sánchez Brugarola, gestor de projectes d’Infonomia, empresa de serveis professionals d’innovació, i Doctor en Ciències Físiques per la National University of Singapore.

El lloc de realització és al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (Pujada del Seminari, s/n, Solsona) i les dates i els horaris són els divendres 6, 13, 20 i 27 de maig de 9:30 a 13:30h i de 15:00 a 19:00h i els dissabtes 21 i 28 de maig de 9:30 a 13:30h.

El seminari és gratuït però cal inscriure’s abans del dia 5 de maig a través del correu electrònic
teresa.auge@cedricat.cat o bé trucant al telèfon 973 48 43 20.

Per a més informació podeu descarregar-vos el tríptic o bé trucar al CEDRICAT (973 48 43 20).

Via: blog del CTFC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: