Segona edició del concurs d’idees i iniciatives NEEC 2011

Bases

NEECIATIVA es un projecte de la Neec per incentivar i excitar el talent creatiu i emprenedor del nostre país. Aquesta iniciativa pionera fonamenta la seva raó de ser en tres grans eixos, que son a la vegada una ferma convicció de qui, de forma altruista treballem i col·laborem amb la nostre associació, aquests són:

  • Inquietud i imaginació:

Cal que els ciutadans del nostre país fem un exercici de responsabilitat i siguem capaços de mostrar una permanent actitud d’observació del nostre entorn. D’aquesta manera podrem copsar en primera persona allò que cal per esdevenir una millor societat pel que fa a la convivència, a la tecnologia, al medi ambient, a la economia, la indústria, etc. Així, amb actitud inquieta i amb creativitat, podrem aportar punts de vista diferents i solucions a qüestions que ens preocupen i que ens afecten i que no faciliten el desenvolupament general.

  • Intercanvi i col·laboració:

Calia que algú desenvolupés un claustre d’encontre de totes les persones preocupades per aquest desenvolupament. Un claustre obert i participatiu en que l’intercanvi d’opinions, les oportunitats, les idees, els invents, les inquietuds de tothom fossin reconegudes i brindades al coneixement comú per que junts multipliquem les opcions d’endegar-les. Aquest algú ha estat la NEEC i d’aquesta manera posem de nou en pràctica la nostra voluntat de contribuir de forma taxativa al desenvolupament i al fet emprenedor.

Participa en el concurs

Envia'ns la teva idea!

Avantatges de participar-hi

Qualsevol idea o iniciativa per absurda que sigui es determinant en un procés de generació d’idees i iniciatives. En aquest sentit, cal que les proposis sense complexes i amb total convicció la teva aportació es molt rellevant per la resta.

Una iniciativa o idea que ja estigui funcionant també pot ser una gran oportunitat, ja que compartir-la amb els altres es clarament enriquidor tant per qui la sap com per qui la coneix de nou. Veuràs que el format de descripció és prou ampli per exposar-la però també prou restringit per dissuadir les intencions de fer de la plataforma una eina comercial.

Recomanacions

  • Registra’t degudament.
  • Registra’t degudament.
  • Dona un nom clar i curt a la idea, però un de prou descriptiu.
  • Sigues clar i breu en la teva exposició.
  • Aporta detalls rellevants i referències de la teva idea.
  • Publica’n tantes com vulguis.
  • Dona la teva opinió a les idees ja publicades, tu ets qui mes pots aportar a als altres!

Què és

Ineecciativa Emprenedora de Catalunya, es una iniciativa de l’associació Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya NEEC, que te per objectius:

1.INICIATIVA. Fomentar idees sense complexos i sense cap tipus de limitacions però amb respecte. Totes les idees son bones i de totes per genials i/o absurdes que semblin son inspiradores i en sorgeixen avenços determinants per la societat.

2.PARTICIPACIÓ. Donar l’oportunitat de que tothom del nostre país pugui participar, mostrar, compartir i gaudir d’una plataforma que fomenta la creativitat, l’esperit emprenedor, la iniciativa i capacitat de creació de Catalunya.

3.COMPARTIR. Crear una comunitat d’emprenedors, d’empresaris i de tots aquells que vulguin impulsar noves idees i noves oportunitats empresarials, industrials, socials, agrícoles, ambientals, etc.

Via: Ineecactiva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: