8 símptomes que té tot autònom

Segons el blog  Muypymes els trets bàsics de qualsevol autònom són:

  1. Màrqueting: si treballant per compte d’un altre no et preocupaves per publicitar la teva empresa, quan ets autònom procures que qualsevol que tingui orelles i estigui a prop teu sàpiga a què et dediques i on pugui localitzar-te
  2. Servei 24 hores: l’horari laboral no es limita a les 8 hores quotidianes sinó que s’allarga o s’encongeix depenent de la quantitat de treball i els clients a tractar.
  3. Cerca sempre un mercat: treure a la llum l’eficiència de teva feina o el bé com quedaria arreglar determinada oficina és una feina més del teu dia a dia.
  4. Cercar i buscar: “proveïdors a Barcelona”, “targetes gratis” seran algunes de les moltes recerques que hauràs de fer per aconseguir estalviar costos.
  5. Menys menjars i més treball: a no ser que sigui per treball, les grans tiberis es van acabar en pro de les hores de treball per tirar endavant el negoci.
  6. S’han acabat les nits de 8 hores de son: un autònom treballa fins adormit. La desconnexió laboral passa a millor vida i mai se sap quin serà el moment més propici per trobar una bona idea.
  7. La benedicció del telèfon: cada vegada que el teu mòbil fa “ring” és una meravella. Si és més treball serà una benedicció en quests temps que corren.
  8. Observar la competència: no intentis que el teu treball sigui el millor, sinó fixar-te en la competència i intentar emular el que millor fan. Sempre es pot aprendre alguna cosa nova i millorar.

Via: Barcelona Activa

Anuncis
Etiquetes:

One Comment to “8 símptomes que té tot autònom”

  1. Si et fixes sempre en la competència acabaràs fent el mateix però més tard, mal negoci.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: