Xarxa europea de mentors per a dones empresàries

La Comissió Europea llança una convocatòria per a la presentació de candidatures per a la futura Xarxa Europea de Mentors  per a Dones Empresàries. Amb aquesta iniciativa es pretén promoure l’emprenedoria entre les dones, a través del reconeixement i el suport a les dones empresàries, però el més important és que aquest projecte té com a finalitat assegurar que les noves empresàries puguin mantenir la seva activitat en els primers i difícils anys de vida de l’empresa. Iniciar una empresa no és tasca fàcil, i la fi d’aquest treball és aconseguir els millors resultats en aquests projectes.

És una convocatòria dirigida principalment a aquelles organitzacions públiques o privades que tenen com a activitat principal promoure l’emprenedoria entre les dones i / o el suport a les empreses. Hi ha un termini per a la presentació de candidatures, el qual finalitza el 20 d’abril de 2011. El pla és la creació de xarxes nacionals de mentors per a les dones empresàries en almenys 15 països. Els quals en conjunt, aquests formaran la Xarxa Europea de mentors per a dones empresàries.

 

Funcionament

Les xarxes nacionals s’ocuparan de la gestió dels mentors i mentoritzades, la seva identificació i selecció, l’assignació de mentors als diferents projectes, la monitorització i seguiment de les relacions entre mentors i mentorada i l’avaluació dels resultats obtinguts. El mentor aportarà a les mentoritzades la seva experiència i coneixements per la qual cosa se’ls exigirà una experiència mínima de 5 anys, cal aclarir que el mentor no percebrà cap remuneració per la seva aportació. Cada mentor podrà ser assignat a un màxim de 2 projectes. És aquest un sistema que ha tingut èxit i els seus fins semblen ser molt beneficiosos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: