Programa Mundial d’Emprenedors d’IBM

IBM ha anunciat la posada en marxa a Espanya del seu Programa Mundial d’Emprenedors (Global Entrepreneur) per ajudar a empreses de recent creació (startups) i emprenedors a portar a la pràctica els seus projectes de negoci.

La companyia compta amb la col·laboració de Barcelona Activa, Fundació Madri + d, Madrid Emprèn, la Societat Andalusa per al Desenvolupament de les Telecomunicacions (Sandetel) i altres institucions, escoles de negocis i universitats per a l’impuls i la promoció d’aquest projecte.

L’objectiu és ajudar a la nova generació d’emprenedors a aprofitar les oportunitats en sectors de creixement com els de l’energia, la sanitat, les telecomunicacions, els béns de consum o l’administració pública. Les seves idees sobre com millorar la manera com treballem i vivim, com utilitzem els recursos energètics, com gestionem el sistema de salut o com podem millorar la gestió del trànsit i l’augment de vehicles a les nostres ciutats, poden ser fonamentals per crear un planeta més intel ligent.

Via: Muypymes

One Trackback to “Programa Mundial d’Emprenedors d’IBM”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: