Oferta de cursos del Ruralcat

 

Des del dia 22 de març i fins al 4 d’abril s’ha obert la preinscripció dels següents cursos:

 • Curs de nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris (24a edició)
Aquest curs té una duració de 25 hores, s’iniciarà el 3 de maig i finalitzarà el 10 de juny. El seu objectiu és donar resposta formativa als professionals del sector agrari que estan obligats a obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell bàsic.
 • Curs de benestar animal durant el transport (11a edició)
Aquest curs té una duració de 20 hores, s’iniciarà el 10 de maig i finalitzarà el 17 de juny. El seu objectiu és oferir una formació general i específica sobre benestar animal durant el transport que permeti, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent.
 • Iniciació a Excel (17a edició)
Aquest curs té una duració de 20 hores, s’iniciarà el 3 de maig i finalitzarà el 10 de juny. El seu objectiu és introduir a l’alumne en el funcionament del programa Excel (versió Office 2002) i valorar les seves aplicacions pràctiques.
 • Curs per a elaborar un pla d’empresa agrari (10a edició)
Aquest curs té una duració de 30 hores, s’iniciarà el 3 de maig i finalitzarà el 17 de juny. El seu objectiu és oferir una formació específica per tal de conèixer, entendre i adquirir les eines bàsiques que permetin elaborar un pla d’empresa, en què s’analitzi, es valori i es defineixi l’estratègia de negoci que cal seguir amb l’objectiu de conèixer quines garanties d’èxit ofereix l’activitat agrària que es pretén desenvolupar.
 • Curs de benestar animal en explotacions porcines (11a edició)
Aquest curs té una duració de 20 hores, s’iniciarà el 3 de maig i finalitzarà el 10 de juny. El seu objectiu és oferir una formació general i específica sobre benestar animal als productors i ramaders de porcí que permeti, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent.
 • Curs de topografia agrícola (1a edició)
Aquest curs té una duració de 20 hores, s’iniciarà el 3 de maig i finalitzarà el 10 de juny. El seu objectiu és donar les claus necessàries a l’alumne per identificar els elements d’un plànol topogràfic, calcular les distàncies i utilitzar les diferents unitats de mesura de distàncies i angles entre d’altres.
 • Curs de sòls agrícoles (3a edició)
Aquest curs té una duració de 35 hores, s’iniciarà el 3 de maig i finalitzarà el 17 de juny. El seu objectiu és donar a conèixer la composició mineral i orgànica dels sòls agrícoles i identificar les propietats físiques i fisicoquímiques del sòl, per tal d’interpretar les anàlisis i poder aplicar les esmenes, les pràctiques culturals i els programes de fertilització adients.
 • Curs de benestar animal a l’escorxador (4a edició)
Aquest curs té una duració de 20 hores, s’iniciarà el 10 de maig i finalitzarà el 17 de juny. El seu objectiu és oferir una formació general i específica sobre benestar animal a l’escorxador, que permeti, alhora, obtenir l’acreditació que exigeix la normativa vigent.

Com realitzar la preinscripció

Per preinscriure’s a qualsevol dels vuit cursos, cal estar donat d’alta a RuralCat. Si encara no n’ets membre, només has d’omplir el formulari corresponent.
L’alta és totalment gratuïta.
Un cop t’hi hagis donat d’alta, hauràs de seguir aquestes indicacions per sol·licitar el curs:
1. Entra a la teva àrea de membre i comprova que a la teva fitxa has introduït correctament les següents dades:
 • Adreça
 • Població
 • Codi postal
Pots comprovar aquestes dades des del menú El meu perfil/Les meves dades/Canvi de dades personals (pestanya Dades addicionals de RuralCat). Si falta alguna dada, introdueix-la i, a continuació, prem el botó Guardar.
2. Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú Formació/Catàleg de cursos per Internet.
3. Cerca el curs al qual et vols inscriure. Comprova que la preinscripció està oberta. En el text del camp “Inscripció” diu “Inscriu-t’hi”.
4. Fes clic sobre “Inscriu-t’hi” per tal de realitzar la preinscripció.
5. A continuació, apareixerà un missatge indicant que t’hi has preinscrit, i rebràs un correu electrònic al teu compte personal i al de RuralCat.
6. Una vegada completat aquest procés, el Servei de Formació Agrària es posarà en contacte amb tu per indicar-te com has de finalitzar la inscripció.

 

També en format paper

Recordeu que per tal de facilitar la formació contínua dels professionals vinculats al sector agrari i al món rural, l’SFA també organitza aquest curs a distància en format paper per als següents cursos:
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: