Curs en línia de Turisme Ornitològic (de franc), disponible en castellà, portuguès i anglès

 

SEO/Birdlife ens ha informat sobre un curs gratuït on-line que s’emmarca dins el projecte Iberaves, finançat per l’Agència Leonardo da Vinci de la Unió Europea.

 

 

El curs està disponible a través d’Internet i està organitzat en tres mòduls dirigits a públics objectiu diferents:

  • Curs per a tècnics de l’administració i personal d’oficines i punts d’informació
  • Curs per a allotjaments i restauració
  • Curs per a empreses de turisme i guies de natura

Què és iberaves?

Es tracta d’un projecte internacional per desenvolupar un curs de formació en turisme ornitològic en àrees protegides europees de la Xarxa Natura 2000. El projecte inclou eines formatives ja que incorpora qüestions sobre gestió i conservació en espais Natura 2000, a més d’altres sobre demanda, necessitats i recursos naturals disponibles.

 

NOTA: Aquest curs, està a disposició de qualsevol interessat en millorar la seva formació, però no implica cap titulació professional sinó la simple certificació per part de SEO/BirdLife d’haver-lo realitzat en línia i completat l’autoavaluació que inclou el curs. El curs estarà disponible en castellà, portuguès i anglès ja que el projecte a implicat a SPEA i al Secretariat de BirdLife International.

Els resultats del projecte iberaves es van presentar oficialment la Fira Internacional de Turisme (FITUR 2011) a Madrid i culminen els treballs amb els que SEO/BirdLife es vol posicionar sòlidament en el desenvolupament del Turisme Ornitològic a Espanya.

SEO/BirdLife considera, que l’adequada formació dels professionals en el Turisme Ornitològic del sector és clau per al bon desenvolupament d’una activitat turística, responsable i sostenible, al voltant dels ocells i els seus hàbitats. Per això van iniciar el 2008 el projecte pilot per al disseny i elaboració de mòduls i continguts formatius sobre turisme ornitològic en àrees protegides europees (Xarxa Natura 2000) que sota el nom d’iberaves, SEO/Birdlife posa ara a disposició dels col·lectius implicats.

La principal aportació del projecte és un curs gratuït on-line en el què es recopila la informació bàsica que, a criteri de SEO/BirdLife com a entitat conservacionista però també com a associació de consumidors i comptant amb el suport d’educadors i experts en turisme, han de conèixer els professionals del sector per millorar la seva formació i capacitació professional. Aquesta formació permet oferir una oferta turística diferenciada i de qualitat, al voltant dels ocells, que contempli les precaucions necessàries per assegurar l’ús sostenible i respectuós d’aquest recurs viu, i que alhora, tingui en compte les peculiaritats del turista ornitològic .

Via: Iberaves

Anuncis
Etiquetes: , ,

One Trackback to “Curs en línia de Turisme Ornitològic (de franc), disponible en castellà, portuguès i anglès”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: