Vuit programes de franc per la gestió empresarial

La gestió d’un negoci és una tasca que requereix de l’ús de diverses eines per tal d’optimitzar l’ús d’importants recursos com ho són el temps i els recursos financers. En el mercat existeixen múltiples opcions informàtiques que permeten al gerent modern realitzar les seves tasques d’una manera més efectiva. Moltes d’aquestes opcions són bastant costoses i representen despeses que difícilment podrien comportar la majoria de les Pimes.

Igualment es pot trobar molt programari empresarial creat sota llicències gratuïtes ajustades a qualsevol tipus d’empreses.

 

1. ContaSOL

ContaSOL – Programari gratuït per gestionar la comptabilitat de la teva empresa,  és un potent paquet comptable que permet a l’usuari gestionar una petita empresa o un autònom, sistematitzar i simplificar les tasques de gestió i comptabilitat del seu negoci.

 

2. FactuSOL

FactuSOL: Programari gratuït de facturació i gestió comercial per empreses.  És una excel·lent opció gratuïta que et permetrà manejar, d’una manera molt fàcil  i professional, tot el relacionat amb les activitats comercials de la teva empresa, simplificant així la gestió del teu negoci.

3. NominaSOL

NominaSOL: És un software gratuït de gestió de nòmines i assegurances socials per empreses  és una útil eina per a la gestió de Recursos Humans que calcula i controla els aspectes relacionats amb les nòmines dels treballadors d’una empresa.

4. TpvSOL

TpvSOL: Es tracta d’una eficaç ajuda en el punt de venda, emetent tiquet, controlant la caixa diària, capaç de controlar les vendes dels dependents, gestionar els cobraments a clients, fer arqueigs en qualsevol moment, imprimir resums, tiquet regal, vals descompte, devolucions i més.

5. MovilSOL

MovilSOL: Aplicació gratuïta per gestionar la teva empresa des de dispositius mòbils  és un gestor de vendes especialment dissenyat per implementar les funcions de FactuSOL, un elaborat sistema de facturació orientat a PIMES. Podràs des d’un PDA, crear pressupostos, comandes, albarans i factures, gestionar les dades dels teus clients, proveïdors i articles, i sincronitzar informació amb l’ oficina via cable, GPRS / UMTS o WiFi.

6. InventaSOL

InventaSOL: Aplicació gratuïta per al control d’inventaris des de dispositius mòbils, és un programari per a PDA permet realitzar l’inventari del teu magatzem sense necessitat d’aturar l’activitat normal ja que gestiona una connexió que permet fer-ho en temps real, sempre i quan es disposi de xarxa Wifi. També disposa d’una connexió per cable.

7. AgendaSOL

AgendaSOL: és una Agenda virtual en la qual hauràs centralitzats tots els contactes que vulguis afegir.

8. VisorSOL

VisorSOL: Visor de preus per millorar l’experiència dels teus clientesVisorSOL actua com a punt d’informació de preus. Pensat per a tots aquells comerços en què es vol o ha d’oferir aquest servei al client sense necessitat de tenir personal destinat a aquesta funció.

Via: Negocios y enprendimiento

2 comentaris to “Vuit programes de franc per la gestió empresarial”

  1. Estic d’acord en que és gratuïta una versió bàsica d’aquestes aplicacions, però a la que necessitis um mínim de manteniment o actualitzacions, t’has de registrar i pagar, “que és gata”. Ho dic per experiència!

  2. Hola Antoni

    Tens tota la raó. També hi han aplicacions molt més complexes però si al final vols una aplicació ‘més a la carta’, segurament ho hauràs de subcontractar-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: