I Congrés Estatal d’Agricultura Ecològica Urbana i Periurbana «Horts urbans i desenvolupament sostenible»

A finals del mes d’abril (29 i 30) es farà a la ciutat d’Elx el 1er Congrés Nacional d’Agricultura Ecològica Urbana. El Congrés vol conèixer l’estat actual i reflexionar sobre les perspectives de l’agricultura ecològica urbana i periurbana al nostre país, dins d’un clima social favorable al desenvolupament d’iniciatives de producció agrícola més propera als consumidors.

A més, la realització d’aquest esdeveniment coincideix amb l’aposta per l’impuls, per part de l’Ajuntament d’Elx, de l’agricultura ecològica en general i dels horts urbans ecològics en particular, aprofitant la singularitat que concedeix el palmerar elxà, declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, a la posada en marxa de projectes d’agricultura urbana.

Objectius

  • Oferir un punt de trobada de professionals, tècnics i persones interessades en aspectes relacionats amb l’agricultura ecològica en general i amb l’agricultura en  entorns urbans en particular
  • Servir de fòrum d’intercanvi d’informació i experiències pràctiques.
  • Contribuir a establir l’estat de la qüestió al voltant del tema proposat en general i en els diversos aspectes a tractar durant el desenvolupament del congrés.
  • Donar a conèixer iniciatives i experiències d’èxit.
  • Oferir informació sobre els últims avenços tècnics.
  • Donar a conèixer entitats i organismes que treballen al voltant de l’agricultura ecològica i l’agricultura urbana i periurbana.

Via: Ateneo Naider

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: