Jornada: Les marques i les patents en les PIMES i el treball autònom

El Consell Econòmic i Social de Granollers us convida a la conferència Les Marques i les Patents en les Petites i Mitjanes Empreses i el Treball Autònom.

“Davant el context econòmic actual, incrementa la importància de les marques, les patents i els dissenys com a eines per defensar-nos i diferenciar-nos de la competència.”

Aquesta jornada va dirigida a totes aquelles petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores que vulguin aprofundir en el coneixement d’aquestes modalitats de protecció, els instruments de vigilància de la propietat industrial i com valorar aquests drets de propietat.

L’acte tindrà lloc el dia 11 de gener a les 18:00h a la Sala d’actes de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI), Avinguda Europa, 21 de Granollers.

La conferència anirà a càrrec de l’Oficina Tècnico-jurídica de Patents i Marques Sugrañes i l’impartiran:

  1. La Sra. Elia Sugrañes, Advocada i Agent de la Propietat Industrial i Agent Europea de Marques, Dissenys i Models i Responsable del departament de Marques de Sugrañes.

  2. El Sr. Lluís Vilalta, Enginyer Industrial; Agent de la Propietat Industrial, Agent davant l’Oficina Europea de Patents, Agent Europea de Marques, Dissenys i Models i Responsable del departament de patents de Sugrañes.

  3. El Sr. Amadeu Lugo, Enginyer Tècnic del Departament de Patents i del Departament de Gestió i Coordinació de Sugrañes.

Accediu al programa de la Jornada.

L’acte és gratuït, cal inscripció prèvia. Per fer la inscripció, cliqueu aquí.

Via: Granollers Mercat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: