Informe sobre la pobresa rural 2011

L’Informe sobre la pobresa rural 2011 ofereix una visió coherent i integral de la pobresa rural, les seves conseqüències mundials i les perspectives respecte de la seva eradicació.

El desafiament mundial més important que constitueix el nucli d’aquest informe és que, per alimentar els 9.000 milions de persones que habitaran el planeta Terra d’aquí a 2050, la producció d’aliments haurà d’augmentar un 70 per cent, i la producció agrícola en els països en desenvolupament haurà de duplicar-se. Per fer front a aquest desafiament, caldrà que els petits agricultors tinguin un paper molt més eficaç en aquests països, que les zones rurals aprofitin al màxim les oportunitats de creixement de l’ocupació no agrícola que es presenten, i que es renovin els esforços, de manera més eficaç, per atendre les preocupacions de la població rural pobre pel que fa compradors d’aliments.

Vodpod videos no longer available.

Gràcies a les extenses investigacions realitzades per un equip d’experts internacionals, regionals i nacionals en l’àmbit de la reducció de la pobresa-així com als estudis de casos i les entrevistes mantingudes amb la població rural pobresa l’informe ofereix una visió singular d’ la pobresa rural a tot el món i de la manera com estan canviant els mitjans de subsistència de la població rural pobra. S’estudien els desafiaments que fan tan difícil per a la població rural sortir de la pobresa, i es determinen una sèrie d’oportunitats i camins que podrien seguir per aconseguir una major prosperitat. Finalment, es destaquen les polítiques i mesures que els governs i els professionals que s’ocupen del desenvolupament poden adoptar per donar suport l’interès de la pròpia població rural per sortir de la pobresa.

Document complert (en anglès)

 

Via: Fao

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: