Conclusions de la jornada sobre Noves Interfícies d’Usuari, a la fundació Cecot

El 18 de novembre va tenir lloc a la Cecot una jornada sobre Noves interfícies d’usuari  i la seva aplicació per a la millora de la productivitat en les empreses. Es va parlar de diverses eines entre les quals van destacar: els tablets, PDA’s i Surface, entre altres.

Aquestes són les presentacions que es van oferir durant la jornada.

  • Albert Esplugas, director general del MIC Productivity, va parlar de com les noves tecnologies generen noves necessitats i noves formes de gestionar informació. Va parlar dels processos estructurats i dels no estructurats dins de l’empresa i va fer èmfasi especialment al nou món del treball i com els nous dispositius ens poden ajudar a encarar-ho
  • kinetical.com va presentar dos casos pràctics (Indo i Kopen) ensenyant com les xarxes comercials han canviant els processos de venda mitjançant els dispositius mòbils.
  • Pasiona.es va presentar:  socceralia.com , una xarxa  social sobre el món del futbol que permet conèixer els detalls dels equips coneixen els detalls dels equips i els jugadors. Reuneix l’ambit de l’oci i la part professional.

Via: Fundació Cecot

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: