Curs de viticultura, enologia i tecnologia d’elaboració de vins i caves

Duració: 165 hores

On:  Vilafranca del Penedès

Quan:  17 de gener a l’1 d’abril.

Objectius formatius

Aquest curs pretén donar els coneixements sobre les pautes tècniques per a la producció de raïm i la valoració de les seves característiques i qualitat; les tècniques d’elaboració de vins i caves; els processos fermentatius i bioquímics que es produeixen durant les vinificacions; la tecnologia de realització de les pràctiques enològiques; les tècniques analítiques per al control de qualitat i la investigació dels productes vitivinícoles.

Contingut

  • Viticultura i tècniques de producció
  • La verema, vinificació i instal·lacions enològiques
  • Microbiologia enològica
  • Bioquímica de les fermentacions.
  • Clarificació, estabilització i criança de Vins
  • Elaboració de caves i altres vins escumosos
  • Anàlisi fisicoquímica de vins
  • Legislació, Seguretat alimentària i Impacte ambiental

Documents i enllaç relacionats

 

Via: Daar

Advertisements
Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: