Concurs de vídeo: La meva Europa (2a edició)

Amb el lema Més euro, menys crisi, més Europa! es presenta el nou concurs de vídeo: La meva Europa.

A tota Europa i a la resta del món l’any 2010 té una gran protagonista: la crisi econòmica. Però com que les dificultats estan per superar-les, hem volgut mirar de cara la crisi i fer-ne el tema del concurs de vídeos d’aquest any. Volem que, amb creativitat i imaginació, ens mostris en un vídeo de 3 minuts la teva visió de la crisi i les formes de fer-hi front i de superar-la.

El repte és abordar el tema de la crisi, de l’euro i d’Europa i fer-ho d’una manera creativa i constructiva, imaginativa i oberta. Abans de les 12 del migdia de dilluns 1 de novembre del 2010, ens pots presentar un reportatge, un espot, un vídeo de ficció o de creació – el que vulguis per tal d’explicar-nos la teva Europa i la teva visió particular del lema del concurs: “Més euro, menys crisi, més Europa!”.

Termini

El termini de presentació de vídeos s’acaba l’1 de novembre de 2010.

Premis

Hi ha dues categories. La categoria A, per a majors de 18 anys, i la categoria B, per a menors de 18 anys.

El premi per als guanyadors de la categoria A és un viatge a Brussel·les i la difusió dels vídeos a TVE Catalunya. Els vídeos també seran publicats als webs de les institucions i mitjans que participen en la convocatòria.

Els autors del vídeo premiat en la categoria B participaran en una jornada europea a Barcelona.

Bases

Consulteu les bases del concurs

Edicions anteriors

El 2009 es va fer la primera edició del Concurs de vídeo La Meva Europa, organitzat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Els participants havien de respondre la pregunta: ‘Com es veu la teva Europa?’, en un vídeo de tres minuts.

El vídeo guanyador, ‘Motos & Friends Orchestra’, d’Eduard Motos, mostrava joves d’arreu del món cantant i tocant l’himne de la Unió Europea. Al so de la novena simfonia de Beethoven, el vídeo feia un recorregut per diferents països de la UE i del món, presentant-nos els joves com a protagonistes i actors de l’Europa del futur. ‘El Rap d’Europa’, de Gerard Beltran, va quedar com a finalista de la primera edició.

Via: Centre de documentació Europea

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: