Emprenedors al territori: Entrevista a l’empresa Tirantmilles

L’empresa Tirantmilles és una empresa creada pel Marcel Espinal i s’orienta a la millora i conservació de l’entorn mitjançant el guiatge d’activitats al medi natural, l’educació ambiental, i la gestió forestal.

Les seves finalitats van relacionades amb el guiatge de persones i amb la planificació de tots els aspectes relacionats amb la seva estada i allotjament. La filosofia de treball segueix els principis de la AEGM (associació que defensa els drets dels professionals de muntanya garantint una adequada gestió del risc en les activitats guiades). Aquestes activitats de guiatge es refereixen a rutes turístiques, d’educació ambiental, temes històrics, forestals, culturals, etc.

El model de negoci es basa en l’optimització dels recursos, tot oferint la màxima qualitat. Per aquest motiu no tenen una seu física sinó que utilitzen les TIC i les xarxes socials per arribar al seu públic objectiu que abasta des de gent gran, nens i nenes, professionals, discapacitats, etc. Es a dit tot tipus de públic.

Aquest servei és una novetat a la comarca del Solsonès i es poden veure les seves ofertes a la web. Aquí teniu l’entrevista que l’hi hem fet.

<!–[if !mso]> <! st1\:*{behavior:url(#ieooui) } –>

Són  una empresa orientada a la millora i conservació de l’entorn mitjançant el guiatge d’activitats al medi natural, l’educació ambiental, i la gestió forestal. Es comprometem al guiatge de persones, sinó també a la planificació de tots els aspectes relacionats amb la seva estada i allotjament. La filosofia de treball segueix els principis de la AEGM, associació que defensa els drets dels professionals de muntanya garantint una adequada gestió del risc en les activitats guiades. Aquestes activitats de guiatge es refereixen a rutes turístiques, d’educació ambiental, temes històrics, forestals, culturals, etc.

El model de negoci es basa en l’optimització dels recursos, tot oferint la màxima qualitat. Per aquest motiu no tenen una seu física sino que utilitzen les TIC i les xarxes socials per arribar al públic objectiu que abasta des de gent gran, nens i nenes, professionals, discapacitats, etc. Es a dit tot tipus de públic.

Aquest servei és una novetat en la comarca i es poden veure les seves ofertes a la web:

http://www.tirantmilles.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: