Jornada: municipi, turisme i paisatge, 5 d’octubre a Tarragona

La Diputació de Tarragona conjuntament amb la Xarxa SOLC: municipi turisme i paisatge (www.xarxasolc.org), organitza la Jornada: municipi, turisme i paisatge que es celebrarà el proper 5 d’octubre al Palau de la Diputació de Tarragona.


Presentació

El paisatge constitueix un patrimoni natural, cultural, social i històric que influeix en la qualitat de vida dels ciutadans i que esdevé sovint un recurs de desenvolupament econòmic per a les activitats agrícoles, ramaderes, forestals  i especialment per a les activitats turístiques.

La Diputació de Tarragona organitza aquesta jornada per tal d’ajudar a mantenir i millorar la sostenibilitat i competitivitat del nostre territori, donat que la qualitat del paisatge és un
element imprescindible per al desenvolupament turístic, un sector estratègic de l’economia a la demarcació de  Tarragona i Terres de l’Ebre.

Objectius

  • Intercanviar experiències de desenvolupament sostenible a través del paisatge com actiu turístic, tant a nivell local  com internacional.
  • Donar a conèixer el projecte de la Xarxa SOLC com a Xarxa de municipis petits i amb un paisatge ben conservat del  Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.
  • Reflexionar sobre les potencialitats del paisatge com a factor de desenvolupament local i turístic

Destinataris
Membres de la Xarxa SOLC, altres municipis interessats, professionals i consultors. Tècnics del sector públic dels  sectors de Paisatge, del Turisme, del Medi Ambient i del  Desenvolupament Local. Estudiants universitaris

Podeu consultar el programa complert aquí,  i us podeu inscriure a la jornada a través d’aquest formulari.

Via: Linkedin

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: