Presentació: ‘La web 2.0 i el Turisme Rural’

Ahir es va fer a la Seu d’Urgell la jornada de turisme en medi rural: Gestió en línia de productes turístics. La  jornada es va proposar donar resposta a les empreses i destinacions que estan creant producte o gestionant serveis turístics i volen fer un pas més en la gestió on line.

S’hi van tractar, doncs, des dels aspectes més novedosos relacionats amb el web 2.0 -com les xarxes socials, els blogs, la participació dels usuaris, etc.- fins a la concreció d’aspectes de gestió d’empresa -com la seguretat en els pagaments en línia, la protecció de dades o el control d’existències-.

Aquí us deixem la presentació de la Montserrat Peñaroya (GEA Internet Project Consulting): Turisme Rural i Web 2.0

“Hi ha moltes accions basades en una bona gestió de la presència en xarxes socials i en altres eines de la web 2.0 que ens poden ser útils a l’hora de donar a conèixer els serveis d’una empresa turística o d’una oficina de turisme. Per això és important conèixer el potencial de la comunicació 2.0 i quines accions concretes de promoció es poden dur a terme a molt baix pressupost o fins i tot de forma totalment gratuïta. En aquesta taula s’hi tractarà què és la Web 2.0 i com es pot fer servir, amb accions concretes, per donar a conèixer un servei turístic de l’àmbit rural”.

One Trackback to “Presentació: ‘La web 2.0 i el Turisme Rural’”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: