XVI edició Premi Bancaixa Joves Emprenedors

Bancaixa ha obert la convocatòria d’una nova edició dels seus premis anuals per a emprenedors, dotada en aquesta ocasió de 425.000 euros. El XVI Premi Bancaixa Joves Emprenedors premiarà 40 iniciatives empresarials en tres categories. El termini de presentació de candidatures és fins al 30 de juny.

Bases:

  1. Constitueix l’objecte d’aquest concurs el desenvolupament i posada en marxa de projectes empresarials, que s’han d’ubicar en localitats del territori nacional, realitzats per joves de fins a 35 anys (inclosos), bé de forma individual o col.lectiva. S’ha de tenir present que la majoria de socis i capital correspondrà a joves de fins a 35 anys.
  2. S’estableixen tres categories diferents a premiar:

Empreses de base tecnològica:  10 premis de 15.000 € (més 5 premis extradordinaris de  15.000 €). Per a empreses que estiguin  en funcionament i que siguin productores de béns i serveis. Han d’estar compromeses amb el disseny, desenvolupament i producció de nous productes i / o processos de fabricació innovadors, a través de l’aplicació sistemàtica de coneixements tècnics i científics. Es consideraran empreses de base tecnològica aquelles que reuneixin  alguna / es de les següents característiques:

  • Que operen en sectors industrials d’alta tecnologia.
  • Que compten amb alts nivells d’inversió en R + D + i
  • Que posseïxen alguna protecció legal de la innovació descrita.
  • Que converteixin el coneixement tecnològic en nous productes o processos per a la seva introducció en el mercat.

Empreses tradicionals o socials: 10 premis de 10.000 €. Per a empreses que estiguin en funcionament i que siguin productores de béns i serveis relacionats amb els sectors tradicionals i / o enfocades a la millora social.

Projectes d’empreses:  20 premis de 5.000 € Per iniciatives, de qualsevol sector, no posades en marxa i que presentin un pla d’empresa desenvolupat. Es valorarà que el projecte es trobi en la seva fase final i que aviat es crei l’empresa.

Informació i presentació de projectes:

En qualsevol oficina de Bancaixa. Pots informar-te a la nostra xarxa d’oficines de bancaja a l’apartat “Mapa d’Oficines”.

La resolució del concurs es fará pública a finals de desembre de 2010 a la web www.jovenesemprendedoresbancaja.com

Documentació:

Procedimient de pagament

Anuncis
Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: