Simulador de Pla d’Empresa per a emprenedors culturals

Si penses crear un negoci cultural i no saps per on començar, juga amb aquest simulador per a emprenedors culturals i descobreix el valor d’analitzar el teu projecte abans de posar-lo en marxa, la teva iniciativa tindrà més garantia d’èxit.

El Simulador d’Emprenedors Crea el teu pla de negoci, és una iniciativa del Ministeri de Cultura per ajudar a tots els emprenedors del sector de les indústries culturals a realitzar els seus projectes, centrant l’atenció en l’anàlisi prèvia a la posada en marxa del negoci.

Registra’t, crees una empresa i juga amb els diferents escenaris per comprovar aspectes tan importants com quants diners necessites per començar, quan començarà a ser rendible. … A més, comptaràs amb l’ajuda de casos d’èxit d’altres emprenedors, a través dels quals podràs comprovar quines  decisions van prendre ells en situacions similars a les que a tu se t’estan  plantejant.

L’aplicació, a la que s’accedeix després de registrar-se a través de la pàgina web del Ministeri de Cultura, presenta una estructura que permet a l’usuari conèixer tots els camps necessaris a l’hora de muntar un negoci. Així, el futur empresari pot conèixer la definició d’un negoci i tenir accés a anàlisi interns i externs, operacions, pla de recursos humans, l’estructura legal de l’empresa, el pla econòmic i financer, i el resum executiu del mateix.

Enllaç: Crea tu plan de negocio

Via: Ejecant

4 Responses to “Simulador de Pla d’Empresa per a emprenedors culturals”

Trackbacks

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: