8 beques de col·laboració i suport al DAR

S’han convocat  vuit beques de col·laboració per a dur a terme tasques d’assistència i suport a les activitats del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

Requisits

  • Menors de 30 anys

A més, les persones interessades en optar a les vuit beques (7 per a llicenciats en Dret i 1 per ciències polítiques i de l’administració) hauran de complir el següents requisits:

  • Llicenciats/ades i diplomats/ades recents: han d’haver assolit el 100% dels crèdits a partir de l’1 de gener de 2007, fet que han d’acreditar mitjançant el títol i el certificat de l’expedient acadèmic o una còpia de l’expedient acadèmic validada per la universitat corresponent.
  • Estudiants de llicenciatura o diplomatura: han d’haver superat, quan es tanqui el termini de presentació de sol·licituds, el 85% dels crèdits de les titulacions esmentades, la qual cosa han d’acreditar mitjançant el certificat de l’expedient acadèmic o una còpia de l’expedient acadèmic validada per la universitat corresponent.

Els becaris hauran d’acomplir tasques d’estudi i col·laboració amb les tasques del departament. Cada beca té una dotació econòmica total, per a trenta hores setmanals de dedicació, de 1.050 euros mensuals en el cas de llicenciats i de 900 en el cas d’estudiants.

Termini

S’acaba el  30 de març 25 de febrer.

Via: Ruralcat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: