Si no ets a Google no existeixes, inclou d’una vegada el teu negoci a Google Maps

Com ho has de fer per afegir el teu negoci al Google Maps? És igual el tipus de negoci que siguis o intentis promocionar. El que vols és atraure visites a la teva pàgina web, que es posin en contacte amb tu i que sàpiguen on trobar-te. Sempre pots sortir a les pàgines grogues però ens trobem en un món on tot evoluciona molt ràpidament i has de saber-te promocionar-se en els nous canals. L’eina que has d’utilitzar es diu:  Local Business Center.

Com ho faig

Per poder accedir al servei del Local Business Center has de disposar d’un compte de Google i accés físic a la direcció del negoci que vols donar d’alta o un telèfon de contacte de l’empresa. Afegeixes les dades de la teva empresa, posant especial atenció a la localització, comprovant que el marcador estigui en la posició exacta de l’empresa que vols donar d’alta, així com en les categories on vols encabir el teu negoci. Pots  concretar tantes dades com sigui necessari, però no existeix l’obligació d’omplir-los tots.

Vols aconseguir millors resultats

  • Localització exacta: Província, població (codi postal), adreça i número del teu local comercial.
  • Dades de contacte: Telèfon, adreça de correu electrònic i pàgina web si en tens.
  • Horari de servei: Molt important per a qualsevol empresa del sector serveis. En cas de necessitat, pots modificar aquestes dades més endavant, de manera que no t’has de preocupar gaire si en el moment d’omplenar el formulari no disposes d’alguna dada que pugui ser important. També pots incloure fotografies.

L’últim pas és la validació de les dades, disposes de tres maneres possibles;

  • Rebre una trucada al telèfon de contacte. Has de facilitar un horari de servei.
  • Rebre un missatge a un telèfon mòbil amb el codi de verificació. Es realitza gairebé de forma instantània, et cobraran el cost del missatge de text.
  • Rebre una carta (per correu ordinari) amb el codi. És el procés més lent, entre una i dues setmanes.

Un cop tinguis el codi de verificació has de tornar a accedir a la pàgina del servei per introduir-lo. A partir d’aquest moment ja estàs a Internet i el teu negoci apareixerà en les cerques de Google i Google Maps, sempre que l’usuari realitzi una recerca amb el nom de la teva empresa o bé consultant el teu sector a prop de la teva localització.

Via: Tecnología y Pyme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: