Estudi: Les activitats agràries minoritàries de Catalunya (Bolets, plantes aromàtiques i medicinals, tòfona, calçots, cargols, mel, …)

La Fundació del Món Rural ha elaborat un informe que porta per títol: Les activitats agràries minoritàries en l’àmbit de Catalunya , que vol ser una breu diagnosi d’un seguit de produccions per arribar a determinar una primera aproximació al valor econòmic d’aquestes activitats agràries de caràcter minoritari i al seu pes en el marc de la Producció Final Agrària (PFA) de Catalunya.

Des de la Fundació del Món Rural volen que aquests cultius i produccions permetin diversificar les explotacions agràries, ramaderes i forestals de Catalunya, i suposar una font d’ingressos addicional. S’ha realitzat una cerca d’informació per fer una breu diagnosi de cada activitat i arribar a determinar de forma aproximada el seu valor econòmic anual.

Aquests cultius i produccions poden ser un atractiu per a la futura població dedicada a l’activitat agrària, i poden generar ocupació en determinades zones rurals del territori català. Donar a conèixer l’existència i la contribució en la producció final agrària d’aquestes activitats i cultius els posa en valor. Alguns dels cultius estudiats poden arribar a tenir importància en algunes zones de Catalunya.

Via: Fundació del Món Rural

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: