Saps que és un rènting

El rènting és un contracte de lloguer de determinat tipus de béns d’alta depreciació. El rènting facilita l’ús de béns mobles a canvi d’una quota periòdica.

El marc legal que li és aplicable es circumscriu a la regulació que conté el Codi Civil sobre arrendament de béns mobles i, per descomptat, els contractes específics que signen les companyies de Renting amb els seus clients.

El termini d’aquest tipus de contractes és variable d’acord a les condicions particulars de cada cas, però el mateix sol ser superior a 12 mesos i inferior als 60 mesos (5 anys).

Aquest producte és de gran utilitat tant per a les empreses com per als particulars i que permetrà disposar d’un bé moble, normalment un vehicle, maquinària, equips informàtics, o mobiliari, sense haver d’enfrontar la disminució de les disponibilitats o l’increment de l’endeutament que suposaria l’adquisició d’aquests béns.

El rènting es diferencia del lísing en què no té l’opció de compra. En finalitzar el contracte les possibilitats en termes generals són dues:

  • a) tornar el bé moble a l’arrendador i contractar-ne un de nou
  • b) ampliar el termini l’operació de Renting per un any més o refinançar el bé.

Normalment quan el bé subjecte a rènting és un automòbil, la quota abonada inclourà a més del preu del lloguer una sèrie de serveis addicionals com assegurança a tot risc, manteniment i reparacions, canvi de rodes, pagament d’impostos, vehicles de substitució, o altres que poden resultar molt útils per als seus contractants.

Via: todoproductosfinancieros

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: