Jornada: Gestió de la documentació i de la informació en els laboratoris agroalimentaris

Presentació
Aquesta jornada intentarà donar informació adreçada als tècnics dels laboratoris sobre els  aspectes que cal tenir en compte a l’hora de realitzar una correcta gestió de la documentació i conèixer les principals fonts d’informació, tant d’accés gratuït com de pagament, en el seu àmbit
d’actuació.

Es tractaran els aspectes claus en gestió documental com són: conceptes, normes, procediments, eines…, i també el per a què i el com cerquem la informació, diferents opcions i eines per guardar i compartir aquesta informació.

Programa

  • Benvinguda i presentació de la Jornada. Sr. Josep Manuel Grases i Freixedas, cap de l’Àrea de Programació Tècnica i Analítica del DAR.
  • Conceptes clau en gestió documental: sistemes de gestió documental, normes ISO aplicables, i altres eines utilitzables per aquest propòsit: Sra. Adela d’ Alòs-Moner, consultora en recursos d’informació de l’empresa doc6 a Barcelona.
  • La cerca d’ informació: diferents necessitats, diferents usos, diferents estratègies, diferents fonts… Criteris de selecció i eines per guardar i compartir i reaccedir a aquesta informació: Sra. Pilar Martínez, bibliotecària-documentalista del CRAI, Universitat de Barcelona.

On

Dilluns, 14 de desembre a la Sala d’Actes dels Serveis Centrals del DAR a Barcelona. Gran Via de les Corts Catalanes 612-614. Barcelona. Pàrquings propers: Plaça de Catalunya i voltants Metro: Plaça de Catalunya

NOTA: La Jornada és oberta a tothom, no cal reservar plaça i no hi ha documentació de les ponències.

Via: Ruralcat

Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: