Jornada: “Noves oportunitats d’ocupació per a les dones rurals catalanes”

La Fundació del Món Rural  i la Fundació Maria Aurèlia Capmany , en el marc del projecte Rudona “Informació, orientació i formació per al foment de l’ocupació de les dones rurals” , us convida a tots i totes a assistir a la jornada que tanca aquesta etapa del Projecte Rudona:   “Noves oportunitats d’ocupació per a les dones rurals catalanes”

On

Dijous 10 de desembre de 2009 , 9.30 h. Palau Centelles de Barcelona (Baixada de Sant Miquel 6-8, Barcelona). Acte gratuït i obert a tothom, prèvia inscripció a la Fundació del Món Rural, places limitades:  jornades@fmr.cat o al tel. 973 22 93 60

Objectius

Donar a conéixer quines són les activitats vinculades als filons d’ocupació que presenten potencialitats de desenvolupament en les comarques rurals catalanes i per l’ocupació femenina, i potenciar la detecció de noves oportunitats d’ocupació.

La jornada  s’adreça, de forma especial, a dones de l’àmbit rural i associacions de dones, al personal tècnic i administratiu d’entitats públiques i ens locals que treballen en la l’àmbit de la promoció econòmica i l’ocupació i àrees de dones, professionals dels diferents sectors, estudiants i agents socials. En general a totes aquelles persones que tinguin interès en la dinamització econòmica des d’una perspectiva de gènere i rural.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: