Premi al jove emprenedor/a del Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb el suport de la Secretaria General de Joventut, convoquen el concurs del premi al jove emprenedor/a del Pallars Jussà, per empresaris de fins a 40 anys.

Aquests premis, tenen com a objectiu fomentar l’esperit d’empresa entre els/les joves de la comarca amb idees innovadores i alhora facilitar-los la posada en marxa dels seus negocis, donada la necessitat de modernització del sector productiu del Pallars Jussà.

Requisits de participació
Podran participar en el concurs tots aquells projectes empresarials endegats entre el 6.12.08 i el 4.12. 09 (ambdós inclosos) i que el seu titular sigui una persona de fins a 40 anys, l’edat es computarà en el moment de fer la sol·licitud. Si es tracta d’una societat o cooperativa, la majoria dels seus integrants hauran de complir aquest requisit.

El premi s’atorgarà al projecte empresarial endegat a la comarca del Pallars Jussà, més innovador, amb més potencialitat de creixement de negoci, i que potenciï la creació de riquesa i de llocs de treball. No es consideraran nous projectes empresarials els que siguin fruit d’un traspàs de negoci i per tant no podran optar al premi.

Termini

El termini per presentar els projectes finalitza el dia 4 de desembre de 2009 a les 14:00h. S’hauran de presentar a l’Oficina Comarcal de Joventut del Consell Comarcal situada al Museu Comarcal de Ciències Naturals. Passeig del Vall, 13, 25620 Tremp.

Via: Pobla de Segur

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: