2a. edició de l’Escola de pagesia i activitat pastoral

Estan buscant persones que vulguin aprendre l’ofici de pagès/-a i pastor/-a  i que tinguin la intenció de treballar en una explotació o bé vulguin iniciar la seva pròpia activitat. El Projecte Grípia té l‘objectiu de garantir el relleu generacional de les explotacions de muntanya i de l’àmbit rural català.

Volen fomentar l’entrada d’una nova pagesia protagonitzada per persones joves que, sense tenir una tradició familiar directament vinculada al sector primari, tenen la ferma convicció de dedicar-s’hi. Aquest any hi col·laboren:  l’entitat CST – Centre de Sostenibiltat Territorial amb base a Olot i l’Ajuntament del Montseny, amb el suport de l’Associació Aladula. Territori de Pastors.

Si vols ser-ho només hauràs d’omplir la  sol•licitud i enviar-la a info@montanyanes.net o bé a la següent adreça:

Associació rurbans. Ctra. C13 km. 131 . 25594 Rialp.

És important que  adjunteu una fotografia recent.

El termini per entregar la sol•licitud estarà obert fins al 4 de desembre de 2009. Un cop rebudes les sol·licituds es farà una pre-selecció. Les persones sel·leccionades hauran de realitzar una entrevista a la seu central de l’escola per poder avaluar les persones candidates.

Les entrevistes es portaran a terme durant la setmana del 14 al 18 de desembre de 2009. L’escola començarà el 8 de febrer de 2010.

+ Bases per participar a l’escola
+ Descarrega’t  la sol•licitud

Via: Projecte Grípia

One Comment to “2a. edició de l’Escola de pagesia i activitat pastoral”

  1. Hola em dic Lluis, se que arribo tard per poder fer el curs del 2010, pero m´agradaria a ser possible em poguessiu donar algun contacte per poder anar a treballar de pastor, o en una granja de bestiar, el meu avi era pastor i jo sempre estaba amb ell, pero el meu pare no em va deixar seguir la tradicio i em va obligar a estudiar electricitat com ell. Ara ja tinc 32 anys, i la professio que realment vull fer es aquella que estigui relacionada amb el bestiar y la naturalessa, desitjo si em podeu ajudar a contactar amb algu.
    Si fos possible a canvi de apendre la professio, nomes voldria allotjament i menjar, fins que estigues preparat per tenir un sou.
    Gracies per la vostre atenció, fins aviat.Salut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: