Escola de Dones Emprenedores ODAME

L’Escola de Dones Emprenedores ODAME aporta més de 20 anys d’experiència acompanyant a dones emprenedores amb assessorament, formació empresarial i xarxes de contactes. Per garantir la viabilitat i innovació del teu projecte d’empresa i per afavorir la presència de la dona en el món empresarial de la ciutat.

Es tracta d’un Programa amb una metodologia altament innovadora, on la formació és impartida per un conjunt de professors molt qualificats i avaluats per les mateixes alumnes al llarg d’aquests darrers 20 anys. Barcelona Activa compta amb unes instal·lacions dotades amb els últims avanços tecnològics i les alumnes reben un servei excepcional d’assessorament personalitzat al llarg del Programa.

Escola de Dones Emprenedores ODAME

Si vols formar part d’un equip emprenedor i dinàmic i vols fer créixer la teva empresa et convidem a participar en els nostres programes d’estratègia de creixement i innovació.

Un dels punts forts del programa és l’oportunitat de conèixer altres emprenedores i empresàries amb qui poder intercanviar experiències i alhora poder arribar a establir fortes sinèrgies, tant professionals com personals. D’aquesta manera les participants passen a formar part de la xarxa d’emprenedores de la ciutat. Unint esforços es creen noves oportunitats de negoci i es generen actuacions que, per separat, no s’aconseguirien.

Més informació: Consulta també les activitats per a DONES EMPRESÀRIES en aquest enllaç

Enllaç: Odame

2 comentaris to “Escola de Dones Emprenedores ODAME”

  1. Estoy interesada en el curso de Comunicació i desenvolupament de xarxes, que comienza el 19 de noviembre de 10 hs a 14 hs, el la Ecola Superior de ComerÇ Internacional.
    Gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: