Ja pots trobar feina d’una forma 2.0

Per trobar feina semànticament l’eina és diu Jobsket, serveix per fer una recerca de feina d’una forma 2.0,  es proporciona als candidats un lloc on introduir, dissenyar i penjar els seus currículums vitae en pdf de manera “neta” i ordenada per tal de promocionar-se.

Jobsket t’ofereix la possibilitat de transformar la teva currículum en una imatge en miniatura que pots col locar al teu web o blog a manera de widget. D’aquesta manera pots exposar fàcilment el teu currículum als seleccionadors que utilitzin l’eina i perquè puguin descarregar-se’l.

A més, la web ens orienta sobre el sou a què podem aspirar, segons el que s’està pagant en el mercat, i ens dóna informació sobre les professions millor i pitjor pagades i les ciutats on es cobren els millors sous.

Per les empreses

Els hi permetrà processar un cert volum de currículums mentre els organitzarà en funció de determinats filtres basats en sistemes de recerca semàntica. També comptarà amb un cercador totalment semàntic, que trobarà als candidats que tenen les característiques que el reclutament realment necessita, i ho farà deixant obsolet el sistema usat pels portals basats en camps de formulari ja definits pel sistema. Aquest “detall”, ajudarà a filtrar els perfils de candidats d’una forma molt més efectiva per a la selecció i permetrà al reclutament poder cercar per qualsevol paraula que el sistema sigui capaç de detectar en els currículums o les que millor s’adaptin al perfil buscat.

Aquí teniu un petit video sobre el seu funcionament

Vodpod videos no longer available.

more about “Curriculum“, posted with vodpod
Etiquetes: ,

One Comment to “Ja pots trobar feina d’una forma 2.0”

  1. Gràcies per la difusió. És important que la gent conegui les millores einas per trobar feina, ja que són determinants en aquests moments de gran incertesa laboral. I aquesta em sembla que és una de les millors eines 2.0 que hi ha en l’actualitat.
    Salutacions
    SM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: