Consells per si et trobes a l’atur

Llegim en el blog Desencadenado, uns quants consells per si estàs a l’atur:

1. Surt de casa abans de les 9. Tots els dies laborables, sense excepció, vesteix-te i surt de casa. Encara que l’únic que facis sigui comprar el pa, o simplement fer una volta, és molt important mantenir el teu horari sincronitzat amb el de les “persones normals”.

2. Cuida la teva imatge,  Has de mantenir la mateixa imatge que quan estaves treballant…,  Mantenir la pròpia imatge és un requisit imprescindible per mantenir l’autoestima.

3. No encenguis la tele. La tele és tòxica. Et fa estar quiet, passiu, i quan te n’adones se’t ha anat el matí…

4. Parla amb gent. Trobar-te  sol, donant-li voltes a la mala sort que tens i l’injust que és el món amb tu no t’ajudarà a sortir de la teva situació.  Per contra, pendre un cafè o dinar amb antics  amics, pot ser una bona manera de que s’enrecordin de tu si per casualitat se’ls presenta la possibilitat de buscar a algú per un lloc de treball.

5. Identifica les teves fortaleses i oportunitats. Dedica un temps a valorar exactament què pots aportar a algú que estigués disposat a contractar-te. Valora el més objectivament que puguis els teus coneixements i experiència, i pensa en quin tipus d’empreses i llocs podrien ser útils.
Una bona idea és contrastar una referència externa, un amic que pugui ajudar-te a separar les teves fantasies de la realitat.

6. Amplia el teu horitzó laboral Si el teu sector està en crisi, potser és el  moment de plantejar un canvi en la teva carrera. No té per què ser un canvi radical, però sí que has d’estar disposat a fer coses que abans no havies fet.

7. Complementa la teva formació .

8. Ves-te’n un parell de mesos a Anglaterra o Irlanda .

Més consells

Via: Loogic

Enllaç: Desencadenando

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: