Com sol·licitar un préstec ICO Pime

Des de començaments d’any l’Institut de Crèdit Oficial posa a disposició de pimes i autònoms,  10.000 milions d’euros en préstecs. Ho finança amb  la Línia ICO pime 2009 i va destinat al desenvolupament de projectes d’inversió dels autònoms i les petites i mitjanes empreses.

Aquesta línia posa a disposició dels autònoms i les pimes 10.000 milions d’euros i està vigent fins al 21 de desembre de 2009 o fins al consum dels fons disponibles.

L’import màxim de finançament per client, aquest és de 1,5 milions d’euros per client i any. El tipus d’interès que l’ICO comunica és TAE i les Entitats de Crèdit no poden cobrar cap quantitat en concepte de comissions (d’obertura, estudi o de disponibilitat).

Tramitació

Les empreses i autònoms interessats podran sol licitar-lo directament a les oficines bancàries. Aquestes ho estudiaran, aprovaran i formalitzaran les sol licituds. L’empresari presentarà la documentació que cada entitat de crèdit consideri necessària per estudiar l’operació. L’entitat de crèdit analitza la sol licitud de l’operació i, en funció de la solvència del sol licitant i de la viabilitat del projecte d’inversió, determinarà les garanties a aportar, que poden ser per exemple: hipotecàries, personals, avals mancomunats o solidaris, Societats de Garantia Recíproca, etc.

Via: Ticpmes

Enllaç: ICO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: